Benodigdheden

700 gram rundergehakt

25 gram glutenvrij paneermeel

1 theelepel zwarte peper

1 theelepel chilivlokken

2 theelepels paprikapoeder

2 theelepels komijnpoeder

3 theelepels knoflookkruidenmix

zout naar smaak

1 eetlepel gedroogde peterselie of een paar takjes vers fijngesneden

1 theelepel gemberpoeder

2 theelepels knoflookzout

2 theelepels mosterd

25 gram zonnebloemolie

1 volle theelepel tomatenpuree

Extra nodig

Mengkom

Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten samen, kneed dit goed samen.
  2. Laat zolang mogelijk marineren voor een diepere smaak.
  3. Maak er bolletjes van en druk iets platter tot 2 cm dik.
  4. Vet de koekenpan iets in met een scheutje olie en laat goed heet worden. Braad de köftes aan beide kanten mooi bruin. 
  5. Serveer in een broodje of met een gerecht. Ook lekker in een paninibroodje.

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten